Het Troost Dekentje

20190204_113927

Het Troost Dekentje jullie zullen wel denken wat is dat?

Precies wat ik ook dacht; het klinkt super speciaal, mooi, bijzonder en ontzettend lief! Dus ben ik verder op onderzoek uitgegaan! En wat blijkt? Alles wat ik dacht is ook zo en nog unieker zelfs! Ik ga jullie hier over veel meer vertellen in deze blog. troostdekentje Ik kwam op Facebook een advertentie/oproep tegen over het troost dekentje. Dus ik met mijn goeie gedrag een mailtje gestuurd van zoeken jullie ook spullen? (ik dacht dus aan tweede hands spulletjes die heb ik namelijk genoeg) niet wetende dat het een organisatie is van haken en breien. Had ik kunnen weten als ik beter had nagedacht de naam zegt genoeg eigenlijk (troost) dekentje. Ik kreeg al gauw een mail terug wij zijn opzoek naar acryl en katoen maar ook verpakking materiaal is erg welkom en we zijn nog opzoek naar haaksters. Eerst maar mijn excuses aangeboden. Helaas kan ik niet haken. En de gevraagde materialen heb ik ook niet. Ik schaamde mij ook wel een beetje dat ik het niet kende. Toen bedacht ik me een paar minuten later, Hee ik kan wel een mooie blog gaan schrijven over deze ontzettende bijzonder organisatie. mail Dus mijn idee direct gemaild en nu ben ik bezig met deze blog!

Wat is Het Troostdekentje voor (non-profit) organisatie?

Er worden dekentjes gehaakt voor langdurige zieke kinderen en voor gehandicapte kinderen. Maar ook voor hun broer(tje) en/of zus(je) word er evt een zorg vriendje (knuffeltje) gehaakt. Een dekentje of zorg vriendje het maakt niet uit. Een super mooi gebaar! Ook voor de ouders een mooi hartje om ze een hart onder de riem te steken. Dit is een mooi pakket die ingepakt word speciaal voor een bijzonder gezin die dit aanvraagt of iemand anders die een ander gezin een steuntje in de rug wil geven. Ook is het voor kinderen die worden belemmerd in het kind zijn door wat dan ook. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: aan een ouder die ziek is of komt te overlijden. troostdeken.jpg Om nogmaals terug te komen op de eventuele hulp vragen voor deze organisatie.
  • Haaksters (aanmelden kan via facebook: Het Troostdekentje Friesland Groningen)
  • Acryl & Katoen
  • Verpakkingsmateriaal
Het pakketje aanvragen door bijv. Grootouders, ouders of verzorgers kan via het email adres: hettroostdekentjefrgr@gmail.com website: http://troostdekentje.nl/ Zorgenvriendjes Nog even wat bijvoegen info. Wat mooi is bij het zorg vriendje het kindje kan een briefje of tekening in het mondje van het zorg vriendje doen. En de ouders/verzorgers kunnen dat er stiekem uit halen (zodat ze een beetje meer een idee hebben wat er in het hoofdje van hun kind omgaat) Ik vond het een super ervaring om een blog te schrijven over deze bijzonder mooie organisatie. Hoop dat de lezers het met mij eens zijn. hartje En voor alle mensen die zoiets mee maken of gaan mee maken heel veel kracht en steun toegewenst! Heel Veel Liefs, BiiBii

4 reacties op “Het Troost Dekentje”

  1. Geweldig dat je ons in je blog genoemd hebt
    Hoe meer bekendheid hoe beter
    En hoe meer pakketjes we kunnen weggeven
    Nogmaals bedankt

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *